Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στικούδη – «Είναι πολύ άσχημο…»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το πρωί του Σαββάτου 29/01 η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα» με αφορμή την διάρρηξη που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας στο κατάστημα αισθητικής που διατηρεί μαζί με το «Θηρίο».

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χτύπησε ο συναγερμός και τον βλέπαμε και ζωντανά στα κινητά μας. Δεν υπήρξαν υλικές ζημιές, μόνο τα χρήματα και τα tablet, όμως είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει στον οποιοδήποτε αυτό».

«Ήμουν άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος» – Συγκινεί με τις αποκαλύψεις της η Κατερίνα Στικούδη

Εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στo OK! μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό της καθώς και για την απόφασή της να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ζεις αυτό που φανταζόσουν;

Νομίζω ότι δεν μπορείς να το φανταστείς. Προσπαθώ να είμαι εγκρατής όταν περιγράφω αυτό που βιώνω, γιατί υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Δεν θα ήθελα μέσα από τους δικούς μου συναισθηματισμούς να κάνω ανθρώπους να αισθάνονται περίεργα.

Μα μπορούμε να είμαστε ενοχικοί με την ευτυχία;

Σίγουρα όχι, αλλά έτσι το έχω δει εγώ.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy