Star News
Offcanvas
Edit Template
Offcanvas
Edit Template

Eurovision 2026: Η σκηνή ζηλοτυπίας της Στυλιάνας στον Φειδία και η «τιμωρία» με τον καναπέ! (Φωτό)

Στυλιάνα Αβερκίου σε Φειδία: «Καλό ύπνο στον καναπέ, αγάπη μου!» Η σκηνή ζηλοτυπίας για τη νικήτρια της Eurovision.

Η Στυλιάνα Αβερκίου το βράδυ του Σαββάτου, 16 Μαΐου, παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της, Φειδία Παναγιώτου, τον 70ό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα του Instagram και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει τη σκηνή ζηλοτυπίας που έκανε στον αγαπημένο της, με αφορμή την τραγουδίστρια από τη Βουλγαρία, Dara, η οποία τελικά κέρδισε τον διαγωνισμό με το τραγούδι «Bangaranga».

Συγκεκριμένα, η Στυλιάνα Αβερκίου δημοσίευσε ένα insta-story, στο οποίο έγραψε χαριτολογώντας: «Είπε πως η νικήτρια της Eurovision είναι sexy… Καλό ύπνο στον καναπέ, αγάπη μου!»

Μάλιστα, σε δεύτερο story, πρόσθεσε: «Δηλαδή εγώ δεν είμαι sexy; Το sexiness μου απόψε είναι 10/10».

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:

StarNews.com.cy – Ειδήσεις από Κύπρο και Κόσμο

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • Άστρα
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy