Γη της Ελιάς (25/1): Σκηνές ασύλληπτου θρήνου – «Έχει φύγει ήδη…»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένεια και οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε απόψε 25/1 στην σειρά Γη της Ελιάς είναι συγκλονιστικές. Ο θρήνος να σκεπάσει όλη την Μάνη,

Οι σημερινές 25/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Σε μια στιγμή αδυναμίας, μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Δημοσθένης λυγίζει: «Συγγνώμη γιε μου, συγγνώμη, εγώ φταίω για όλα», του ψιθυρίζει και η Ασπασία απορεί με την κίνησή του. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος ερευνά το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια, με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό από το νοσοκομείο.

Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη, δίνοντάς της την άδεια να δει τον Κίμωνα: «Πήγαινε, κορίτσι μου. Πήγαινε να τον δεις να τον αποχαιρετίσεις», της λέει. Παράλληλα, ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια: «Μπορείτε να δωρίσετε τα όργανά του, να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι». Ο Δημοσθένης είναι αρνητικός, αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση: «Αυτό θα κάνουμε. Θα δωρίσουμε τα όργανα του παιδιού μας, είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος μου», λέει. Αμέσως μετά ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική με σκοπό να αποχαιρετίσουν τον Κίμωνα. Επίσης, ένα νέο φονικό θα συνταράξει.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 26/1

Η Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει: «Από δω και πέρα δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου, θα μιλάς μόνο με τον κύριο Λυκούργο». Παράλληλα, η Μυρτάλη ζητά συγγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλάει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ ο Φίλιππος ζητά από τη Μαρίνα να διώξει τη Βασιλική από το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους. O Γιώργης πηγαίνει από το σπίτι του Δημοσθένη και κάνει μια σειρά ερωτήσεων σε όλους προσπαθώντας να βγάλει άκρη, ενώ παρά τις ενστάσεις του Δημοσθένη, η Ασπασία καλεί τη Δήμητρα στην αγρύπνια του Κίμωνα.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy