Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

O Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο, για τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία, ενώ παραδέχτηκε πως αν δεν υπήρχε ο μπαμπάς του, θα πήγαινε σε talent show για να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Στην αρχή πριν ξεκινήσω το είχα πολύ στο νου μου. Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω για να το βγάλω από πάνω μου, οπότε αποφάσισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια, να μην δώσω πάτημα στον κόσμο να πει ότι “εντάξει μωρέ έχει πατέρα τον Πλούταρχο και του δίνει τα καλύτερα τραγούδια”, οπότε είπα θα γράφω τα δικά μου και αν αρέσουν στον κόσμο, αρέσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος, στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, όπου πήγε καλεσμένος.

«Θα μιλήσω ειλικρινά και θα πω πως αν δεν είχα πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο θα πήγαινα. Αλλά τα έφερε έτσι η ζωή να έχω πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, ενδεχομένως να σε βάλει και στην πόρτα αλλά από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου, αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν είσαι καλός θα σε πετάξει έξω», κατέληξε ο Γιώργος Κακοσαίος σχετικά με το ενδεχόμενο να πήγαινε σε κάποιο talent show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy