Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μέσα σε μία μέρα ο Γουίλ Σμιθ κατάφερε με μία του κίνηση να αντιστρέψει την άποψη πολλών θαυμαστών του, οι οποίοι πλέον τον έχουν διαγράψει κυριολεκτικά. Την Δευτέρα 28/2 ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή των Oscar για να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ, μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για τη σύζυγό του, Jada Smith και από εκείνη την ημέρα βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα.

O ηθοποιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει την καριέρα του, την οποία βλέπει να κρέμεται από μία κλωστή. Τα πρότζεκτ που συμμετέχει έχουν μπει «στον πάγο», ενώ κι ο ίδιος αποχώρησε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Πριν από λίγες ώρες όμως, ακόμα μία είδηση έγινε γνωστή και ομολογούμε πως μας σόκαρε. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, o Γουίλ Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό του, για το κακόγουστο αστείο του Κρις Ροκ, για τη σύζυγό του, η οποία πάσχει από αλωπεκία, Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, αυτή η «μάχη», είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχει δώσει στη ζωή του ο Σμιθ.

«Ο Σμιθ θέλει να αναζητήσει την ψυχική του ηρεμία και να προσπαθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσο καιρό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Θα είναι σε ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους», αναφέρει η Sun.

Μετά το συμβάν το διοικητικό συμβούλιο των βραβείων είχε ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Σμιθ για παραβίαση των προτύπων συμπεριφοράς και θα αποφάσιζε για τα μέτρα που θα λάμβανε κατά την επόμενη συνεδρίαση του στις 18 Απριλίου.

 

 

Πηγή: tlife.gr

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy