Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Την Τετάρτη, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις και μίλησε για τη σχέση της με τον φίλο της Πιτ Ντέιβιντσον. «Έχω τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες μας και θέλω να πω ”’Θεέ μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι”. Αλλά μετά λέω, “Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Μην δημοσιεύεις τόσα πολλά, απλά δώσε μια γεύση”», μοιράστηκε

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το επίσημο ντεμπούτο τους στο Instagram στις 11 Μαρτίου. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της μαζί με τον κωμικό του Saturday Night Live. Η σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης δικαστικής της μάχης με τον πρώην Κάνιε Γουέστ, στον οποίο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Έλεν ΝτεΤζένερις είπε επίσης στην Κιμ Καρντάσιαν: «Βλέπω μια αλλαγή σε σένα, μια ευκολία, μια εντελώς διαφορετική πλευρά». «Αισθάνομαι ωραία», απάντησε η ίδια.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021, αφού φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε ένα τρενάκι στο Knott’s Scary Farm στο Buena Park της Καλιφόρνια. Λίγο πριν από εκείνη την έξοδο, είχαν μοιραστεί ένα φιλί στην οθόνη στο Saturday Night Live όταν η Κιμ έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, ο Ντέιβιντσον αποκάλεσε την Καρντάσιαν «Κορίτσι» του για πρώτη φορά σε μια συνέντευξη με τον παρουσιαστή του People (The TV Show!) Κέι Άνταμς. Η Kαρντάσιαν μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Variety, λέγοντας ότι σκοπεύει να πει στους θεατές για το πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά με τον Πιτ Ντέιβιντισον και τις λεπτομέρειες για τη σχέση τους στην επερχόμενη σειρά της οικογένειάς της, The Kardashians, που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στο Hulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy