Star News

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι έκρυβε την ασθένειά της για 17 χρόνια: «To βάρος να λες ψέματα ήταν μεγάλο»

Η Σελίν Ντιόν συγκινήθηκε καθώς προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει.

Η 56χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου για 17 χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.

Η Καναδή σταρ εξομολογήθηκε ότι έχει διαγνωστεί με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή το 2022, αλλά τώρα μοιράστηκε ότι αντιμετώπιζε τη φρικτή κατάσταση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες, πριν το πει στον κόσμο.

Τι εξομολογήθηκε για την σπάνια ασθένειά της η Σελίν Ντιόν
Κατά τη διάρκεια ενός preview για την επερχόμενη συνέντευξή της με την παρουσιάστρια της εκπομπής Today, Hoda Kotb, η Σελίν Ντιόν εξήγησε τον πόνο που ένιωθε ενώ έπρεπε να κρύβει τη διαταραχή της από τους θαυμαστές της.

Περιέγραψε πως το να κρατάει μυστικό από «τους ανθρώπους που την έφεραν εκεί που είναι» ήταν ένα τεράστιο «βάρος», εξηγώντας ότι αισθανόταν πως έπρεπε να συμπεριφερθεί σαν «ήρωας», ενώ κρυφά ένιωθε ότι «το σώμα της την εγκατέλειπε».

Σε ένα teaser από την επερχόμενη συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί την Τρίτη στο NBC, η Σελίν Ντιόν εξήγησε πως όταν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν «πήρε χρόνο» για να καταλάβει τι συνέβαινε.

Θυμήθηκε ότι έδινε αγώνα, ενώ ο σύζυγός της, Ρενέ Αντζελιλ, αντιμετώπιζε τα δικά του προβλήματα υγείας, ο οποίος και πέθανε από καρκίνο στο λαιμό το 2016.

«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε», είπε. «Δεν αφιέρωσα χρόνο… Έπρεπε να σταματήσω, να αφιερώσω χρόνο για να το καταλάβω. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, και ο σύζυγός μου πάλευε για τη ζωή του».

Μετά τον θάνατό του, η Σελίν Ντιόν είπε ότι δυσκολευόταν να ισορροπήσει με την καριέρα της και τα παιδιά της, τον Ρενέ-Τσαρλς, 23 ετών, και τους δίδυμους Νέλσον και Έντι, 13 ετών – όλα αυτά κρατώντας την επιδεινούμενη υγεία της μυστική από το κοινό.

«Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ήρωας, ενώ ένιωθα το σώμα μου να με αφήνει», συνέχισε.


Αλλά είπε ότι τα «ψέματα» τελικά έγιναν «υπερβολικά», προσθέτοντας: «Το να λες ψέματα, για μένα ήταν… Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο».

Η Σελίν Ντιόν είχε το σύνδρομο 17 χρόνια και δεν ήξερε τι πήγαινε λάθος
Μετά το απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή Today, η Χόντα μίλησε για τη συνομιλία της ίδιας και της Σελίν με τους συμπαρουσιαστές της και αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια της είπε ότι έδινε μάχη με την ασθένεια επί 17 χρόνια.

«Το είχε επί 17 χρόνια και δεν ήξερε τι πήγαινε λάθος και ανησυχούσε», είπε η Χόντα.

Παρά τη μάχη με την ασθένεια για 17 χρόνια, η Σελίν συνέχισε τις εμφανίσεις μέχρι το 2022, όταν μοιράστηκε τη διάγνωσή της με τον κόσμο και ακύρωσε όλα τα επερχόμενα σόου.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής της στο NBC, η μουσικός περιέγραψε πώς είναι να τραγουδάς με την πάθηση και είπε ότι αισθάνεται ότι «κάποιος τη στραγγαλίζει».

Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τη σπάνια ασθένειά της, «I Am: Celine Dion», θα προβάλλεται στο Prime Video από τις 25 Ιουνίου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Irene Taylor, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία της «The Final Inch» του 2009.

Πηγή: iefimerida.grΗ Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι έκρυβε την ασθένειά της για 17 χρόνια: «To βάρος να λες ψέματα ήταν μεγάλο» – iefimerida.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy