“Καταπέλτης” ο Stan: «Όσα λεφτά και να μου έδιναν δεν θα πήγαινα ποτέ στο Survivor»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 ο Stan βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρακι» όπου μίλησε για όλους και για όλα μιας και βιώνει μιας από τις πιο ευχάριστες περιοδους της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για τη συμμετοχή του στο Έτερος Εγώ, ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε κλείσει είναι τη μεγάλη εβδομάδα το γύρισμα που είναι να γίνει. Ανυπομονώ και πρέπει να σου πω ότι είμαι φαν της σειράς και όταν έγινε η πρόταση από τον Σωτήρη Ζαφούλια, τρελάθηκα από τη χαρά μου. O ρόλος μου είναι διφορούμενος, θα έχει και καλή και κακή πλευρά. Είμαι πολύ αγχωμένος.

Οι προτάσεις για το Survivor μου γίνονται εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ δεν φοβάμαι να εκθέσω την προσωπικότητά μου, γιατί δεν φοβάμαι για αυτό το πράγμα, αλλά σίγουρα θα με τραβούσε πάρα πολύ πίσω από τη μουσική, τις εμφανίσεις μου, τραγούδια που γράφω.

Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να μου το πληρώσει κάποιος, δεν υπάρχει τιμή σε αυτό. Όσα λεφτά και να μου δώσουνε για να πάω στο Survivor, δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα με τραβούσε από αυτό που έκανε πραγματικά»

Στιγμές ευτυχίας για τον Stan και την σύντροφό του, Βέρρα

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Stan με την σύντροφό του Βέρρα Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχουμε δει πολλές κοινές και ρομαντικές αναρτήσεις τους στα social media.

Χθες για παράδειγμα που η Βέρρα είχε την ονομαστική της εορτή, ο τραγουδιστής που αποχώρησε από το χθεσινό live του J2US όπου συμμετείχε με την Μάρα Μεϊμαρίδη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο STAN δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές τους στο εξωτερικό και με αυτό τον τρόπο της είπε “χρόνια πολλά” και δημόσια.

Στιγμές ευτυχίας για τον STAN και την σύντροφό του, Βέρρα

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy