Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

H Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποτελεί μια στοργική μητέρα, καθώς φροντίζει πάντα τα παιδιά της και την οικογένειά της. Η 28χρονη αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο κοινοποίησε στιγμιότυπα στο instagram από τις οικογενειακές διακοπές τους, ενώ μάλιστα κρατά και την επτά εβδομάδων Bella Esmeralda στην αγκαλιά της. Δίπλα της o 11χρονος Cristiano Jr, τα πεντάχρονα Eva και Matteo και η τετράχρονη Alana Martina.

Μάλιστα, και ο αστέρας της μπάλας μοιράστηκε φωτογραφία τους, γράφοντας: «Διακοπές με αγάπη». Τον Οκτώβριο του 2021 το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περίμενε δίδυμα αλλά ο γιος τους δυστυχώς δεν τα κατάφερε στη γέννα, στις 18 Απριλίου. Όμως, η κορούλα τους επέζησε.

Μετά την τραγική απώλεια του γιου τους, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψαν σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους. Ο Ρονάλντο δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου αγκάλιαζε την κόρη του μαζί με την Τζορτζίνα και τα τέσσερα παιδιά τους, τρία από τα οποία ο ποδοσφαιριστής απέκτησε από παρένθετες γυναίκες.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Σπίτι γλυκό σπίτι. Η Gio και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για όλα τα καλά λόγια και τις χειρονομίες. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο». Το ζευγάρι αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα ότι είχαν ονομάσει την κόρη τους Bella Esmeralda.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ σε οικογενειακές διακοπές:

Πηγή: gr.hellomagazine.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy