Λάρνακα/Βίντεο σοκ: Άνδρας κλωτσά αλλοδαπή με βρέφος στην αγκαλιά

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κάνει από το πρωί της Πέμπτης τον γύρο των social media. Το βίντεο είναι από γειτονιά της Λάρνακας και διακρίνεται άνδρας να κλωτσά αλλοδαπή γυναίκα η οποία κρατά το παιδί της στην αγκαλιά της.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στο σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρίσκονται και άλλα άτομα τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τον άνδρα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, καθώς επιτίθεται και σε αυτούς με γροθιές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία από προκαταρκτική ενημέρωση, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού στη Λάρνακα.

Ίδια ενημέρωση από τις Αρχές αναφέρει ότι απ’ την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ενημερώθηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του άνδρα καθώς επίσης και λήψης καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες.

 

Το επεισόδιο άρχισε σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, «Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου.

Καταδικάζουμε έντονα όλες τις βίαιες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων βίας κατά των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας. Καλούμε τις αρχές να αναλάβουν μέτρα και να προστατεύσουν όλα τα μέλη της κοινωνίας ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση – διαμονή και οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Παρέμβαση Εισαγγελέα

Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν έκανε ο Γενικός Εισαγγελέας, οποίος επικοινώνησε όπως λέει με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Πηγή: sigmalive.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy