Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το My Style Rocks, όπου χθες ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε μέσα από ένα δελτίο τύπου την επιστροφή του και την έναρξη των casting. Ωστόσο, ποια άτομα ακούγονται πως θα βρίσκονται στο λαμπερό διαγωνισμό μόδας, τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στην παρουσίαση;

Η Ζόζεφιν στην παρουσίαση του My Style Rocks;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας», αποκάλυψε πως για την θέση της παρουσίασης ακούγεται έντονα το όνομα της Ζόζεφιν χωρίς ωστόσο οι δυο πλευρές, η παραγωγή του Ατζούν και η λαμπερή τραγουδίστρια, να έχουν δώσει τα χέρια. Όσον αφορά την περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όπως σας αποκαλύψαμε το περασμένο Σάββατο, το ενδεχόμενο να το παρουσιάσει απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Τα ονόματα που έχουν δεχτεί κρούση για κριτική επιτροπή

Ο Λάκης Γαβαλάς, συζητά με την παραγωγή της Ατζούν να συμμετέχει στο λαμπερό  διαγωνισμό ως guest, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκριτης δημοσιογράφου, ενώ κρούση έχει γίνει και στον Δημήτρη Σκουλό και την Σοφία Χατζηπαντελή. Η Βίκυ Κουλιανού και ο Άγγελος Μπράτης βρίσκονται και αυτοί στο στόχαστρο της παραγωγής του διαγωνισμού μόδας. Τέλος, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως έγινε πρόταση και στον αγαπημένο Γιώργο Ντάβλα, αλλά όπως είπε δεν πρόκειται να το κάνει.

Πηγή: youfly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy