Star News

Ο hairstylist της JLo σου δίνει μια stylish ιδέα για τα καθημερινά σου χτενίσματα

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ένας έξυπνος τρόπος να ανανεώσεις το χτένισμα σου.

Άλλη μια φορά που ο Chris Appleton, o διάσημος και πολυαγαπημένος hairstylist των μεγαλύτερων celebrities, μάς έδωσε μια stylish Ιδέα για τα χτενίσματά μας.

Ο ταλαντούχος hair artist μοιράζεται συχνά πυκνά διάφορες ιδέες του και mini tutorials με χτενίσματα ή hair hacks που μπορείς να κάνεις πανεύκολα σπίτι, ακόμα και μόνη σου, χωρίς αυτά να στερούνται στιλ. Mε λίγα λόγια, οι προτάσεις του είναι πάντα to the point, εύκολες και γρήγορες χαρίζοντάς μας χτενίσματα και μαλλιά … κομμωτηρίου. Εξού και δεν χάνουμε ποτέ ούτε ένα από τα βιντεάκια του.

Ο αγαπημένος κομμωτής της JLo μοιράστηκε με τους εκατοντάδες followers του ένα μικρό βίντεο με τρόπους για να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον ένα κλασικό χτένισμα. Και όχι μόνο πιο ενδιαφέρον αλλά και πιο … μυρωδάτο. Είσαι περίεργη να δεις σε τι αναφερόμαστε; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, πήρε δύο μακριές εμπριμέ κορδέλες και αφού χώρισε τα μαλλιά του μοντέλου σε δύο πλευρές με χωρίστρα στη μέση, άρχισε να τα πλέκει ενσωματώνοντας τις κορδέλες στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα ήταν δύο κλασικές κοτσίδες που όμως είχαν πλεγμένες ανάμεσά τους τα εντυπωσιακά μαντήλια, στολίζοντάς έτσι με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο τα μαλλιά. Επιπλέον, πριν αρχίσει να τα πλέκει ανάμεσα στα μαλλιά, είχε αρωματίσει τα μαντήλια με το αγαπημένο του άρωμα ώστε να χαρίσει μια υπέροχη μυρωδιά στα μαλλιά που θα διαρκέσει όλη μέρα. Στη συνέχεια, στερέωσε τις κοτσίδες στην κορυφή του κεφαλιού με τσιμπιδάκια δημιουργώντας κάτι σαν στεφάνι και ξαναψέκασε με το άρωμα.

Προσοχή: Απόφυγε να ψεκάσεις με άρωμα τα μαλλιά σου απευθείας, καθώς οτ οινόπνευμα που περιέχει μπορεί να φθείρει το χρώμα της τρίχας και να τα κάνει να “ξεβάψουν”. Προτίμησε τα ειδικά hair sprays που είναι σχεδιασμένα για να αρωματίζουν τα μαλλιά μας.

Δες το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy