Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικά ριάλιτι, στην πορεία έγιναν κολλητοί, γρήγορα ωστόσο ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη  για τον Τζέιμς Καφετζή στο Happy Day έφεραν στο προσκήνιο φιλίες, κόντρες αλλά και τσακωμούς πρώην παικτών ριάλιτι.

Νίκος Μπάρτζης – Τζέιμς Καφετζής – Άννα Μαρία Βέλλη

Μια από τις πολλές φιλίες που γεννήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο στην περίπτωσή τους, το τέλος στις σχέσεις τους ήρθε πρόωρα. Ο Νίκος Μπάρτζης το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day ξεκαθάρισε πως έχει διακόψει τις σχέσεις του με τον Τζέιμς Καφετζή με τον οποίο υπήρξαν κολλητοί στο Survivor.

«Ο Τζέιμς δεν ξέρω τι κάνει. Δε μετράω πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε! Τον πέτυχα κάπου προχθές και είπαμε ένα γεια. Με την Άννα Μαρία κρατάμε επαφές. Εντάξει, μιλάμε. Έχουμε και παρέες. Σε ένα παιχνίδι γνωριστήκαμε, ok! Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι είναι τόσο ψυχολογικός πόλεμος», σχολίασε ο Νίκος Μπάρτζης.

Πριν από λίγους μήνες, ο Τζέιμς Καφετζής είχε δηλώσει στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Με τον Νίκο έχω απογοητευθεί. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Την Κυριακή βρεθήκαμε στα μπουζούκια, είχαμε πάει με διαφορετικές παρέες και δεν ήρθε να μου πει τίποτα. Χορέψαμε αλλά δεν κατάλαβα να έχει κάτι. Έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί».

Οι δύο νεαροί άνδρες διέκοψαν κάθε επικοινωνία με την Άννα Μαρία Βέλλη να εξακολουθεί να επικοινωνεί μαζί τους!

Μέγκι Ντρίο – Εύη Ιωαννίδου – Μικαέλα Φωτιάδη: Τριάδα φωτιά

Και ποιος δεν θυμάται τις viral στιγμές από τον πρώτο κύκλο του GNTM. Η Μέγκι Ντρίο, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου υπήρξαν τριάδα – φωτιά. Φωτιά ωστόσο άναψε και στις μεταξύ τους σχέσεις, αφού μετά το τέλος του ριάλιτι, τα τρία μοντέλα ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο Love It, η Μέγκι Ντρίο ξεκαθάρισε για την Εύη Ιωαννίδου: «Συναντηθήκαμε την Εύη Ιωαννίδου, είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δω. Συναντηθήκαμε σε ένα event, αλλά δεν χαιρετηθήκαμε. Δεν μιλάμε πια και νομίζω είναι από δική της επιλογή, αλλά κι εγώ δεν θα πιέσω. Δεν είμαι η κοπέλα που θα έρθει από πίσω και θα σου πει “έλα, μίλα μου”

Με την Εύη ήταν μια σχέση πολύ περίεργη γιατί είχε κλάψει πολύ στην αποχώρησή μου και την είχα νιώσει πάρα πολύ κοντά μου. Μετά, όμως, σπάσαμε. Εγώ της έχω ευχηθεί τα καλύτερα. Μεταξύ μας δεν έχει γίνει κάτι».

Μικαέλα Φωτιάδη: «Με τη Μέγκι έχουμε μια επικοινωνία, δεν έχουμε μαλώσει, είμαστε οκ. Με την Εύη όχι… Δεν την ξέρω… Όταν μαθαίνεις ότι κάποιος έχει πει πάρα πολλά πράγματα για σένα, πόσες ευκαιρίες να δώσεις;» δήλωνε στις κάμερες.

Η απάντηση της Εύης Ιωαννίδου: «Με τη Μικαέλα μιλάω, με τη Μέγκι δεν κάναμε παρέα έξω από το παιχνίδι γιατί δεν ταιριάξαμε στην έξω ζωή. Δεν σημαίνει ότι επειδή ταιριάξαμε μέσα στο παιχνίδι, θα βγούμε έξω και θα είμαστε πάλι φίλες. Αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα γινόταν αυτός ο ντόρος. Φυσικά και το πιστεύω».

Δημήτρης Κεχαγιάς – Σοφία Δανέζη: Παραλίγο ζευγάρι 

Εκεί που περιμέναμε να τους δούμε μαζί μετά το Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη αποφάσισαν να προχωρήσουν τις ζωές τους δίνοντας οριστικό τέλος στο ειδύλλιο που ζήσανε στο σπίτι του «μεγάλου αδερφού».

«Μέσα στο παιχνίδι ήρθα πιο κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Πλέον δε μιλάμε γιατί νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου και εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι ο καθένας έχει τις παρέες του, τους φίλους του. Στην αρχή κάναμε παρέα, αλλά μετά δεν ταιριάξανε τα πράγματα», δήλωσε σε εκπομπή του Open η Σοφία Δανέζη το περσινό καλοκαίρι.

Σάκης Κατσούλης – Χριστίνα Κεφαλά: Ζευγάρι, φίλοι, δυο ξένοι!

Από τις πιο viral στιγμές του Survivor η άφιξη του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Κεφαλά στον Άγιο Δομίνικο. Την περσινή σεζόν, ο νεαρός επιχειρηματίας κάνει το ντεμπούτο του στο ριάλιτι έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Κεφαλά με την οποία υπήρξαν ζευγάρι.

Η παρουσία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος επέστρεψε και επίσημα στο πλευρό της, αφού μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι!

«Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, εγώ με τον Σάκη είχαμε χωρίσει ενάμιση μήνα. Ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που ήταν καιρό μαζί της και από την άλλη, όταν είπε ο Σάκης “εγώ για τη Μαριαλένα ήρθα”, σαν γυναίκα ένιωσα λίγο.

Χωρίσαμε γιατί έμαθα ότι ετοιμαζόταν να πάει στο Survivor που ήταν η Μαριαλένα, μου είχε κρύψει κάποια πράγματα κι έτσι… Όταν μου», δήλωσε η Χριστίνα Κεφαλά στο Πρωινό του ANT1.

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ούτε Καλημέρα

Η πρώτη γνωριμία έγινε κατά τη συμμετοχή τους στο My Style Rocks. Μετά το τέλος του ριάλιτι, η Ιωάννα και την Βρισηίδα  ξεκινούν να συνεργάζονται για e-shop, φωτογραφίσεις αλλά και διαφημίσεις μέσα από τα social media.

Οι followers τους στο instagram αυξάνονται διαρκώς, ενώ οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την δημοσιότητα αλλά και τις χρηματικές απολαβές που εξασφάλισαν μέσα από τις νέες τους συνεργασίες. Αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού του 2020 οι αναρτήσεις των δύο κοριτσιών λιγοστεύουν, ενώ οι followers αρχίζουν να ρωτούν τον λόγο για τον οποίο και έχουν αποστασιοποιηθεί.

«Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…» είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

Και είχε απαντήσει η Βρισηίδα: «Θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας».

Survivor 2022:  Σοφιάννα – Vs Ασημίνα

Φτάνοντας στο σήμερα, αν και είναι νωρίς να μιλάμε για φιλίες του φετινού Survivor, η παραμονή της Σοφιάννας Αβραμάκη στο παιχνίδι έχει ανάψει… φιτιλιές σε αρκετούς από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι με τα λόγια της ταρακουνά τις σχέσεις των παικτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τέλος τη σύντομης φιλίας της με την Ασημίνα

 

 

Θα υπάρξει ανακωχή ανάμεσα στις δύο παίκτριες του Survivor; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Πηγή: tlife.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy