Πάνος Καλίδης: Οι 3 πρώην συμπαίκτες του στο “Survivor” με τους οποίους δεν έχει σχέσεις

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor και τους πρώην συμπαίκτες του. Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει καμία επαφή με την τριάδα των Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή.

«Πόσο ζηλεύω. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει. Αν μου έλεγαν θα ξαναπήγαινα φυσικά. Μετάνιωσα που αποχώρησα. Πιστεύω πως λίγο περισσότερη αντοχή την είχα σαν άνθρωπος» είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια συνέκρινε τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, με εκείνη της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει σχέσεις με την συγκεκριμένη τριάδα, ο ίδιος τόνισε: «Όχι, δεν κάμε παρέα. Παρόλο που το επεδίωξα να ανταλλάξω ευχές δεν είδα το ίδιο και από εκείνη την πλευρά και έτσι έπαψα να το επιδιώκω».

Σχετικά με τον Βαλάντη, ο Πάνος Καλίδης τόνισε: «Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες. Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy