Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αναντίρρητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και ξέρει πολύ καλά πως να τραβά όλα τα βλέμματα στο άψε σβήσε. Μάλιστα, αντίστοιχο πανικό προκαλεί και στα social media, κάθε φορά που δημοσιεύει μια φωτογραφία της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα, πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με μαγιό που ”κόβει” την ανάσα με το γυμνασμένο της κορμί.

Η Ελένη Φουρέιρα όπως βλέπουμε επέλεξε ένα λευκό μπικίνι γνωστού Οίκου και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια πήραν φωτιά.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με μαγιό

Η “μυστική” διατροφή της για να μην παχαίνει ποτέ – Τα τρόφιμα που έχει περιορίσει

Η Ελένη Φουρέιρα έχει θεϊκό κορμί και αυτό το έχουμε δει από πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, για να παραμένει σταθερή στα κιλά της, ακολουθεί ένα “μυστικό”, ενώ έχει περιορίσει σε ποσότητα ορισμένα τρόφιμα.

Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “You”, δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει ευεξία. Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Έτσι κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο και τις υπόλοιπες 3 (ξεκουράζεται και μια μέρα την εβδομάδα) κάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων από καθίσματα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Ελένη Φουρέιρα κιλά διατροφή

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

Μέσα στην ημέρα τρώει:

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy