Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

H πρόταση γάμου έγινε σε πρώην παίκτρια του GNTM, είπε το πολυπόθητο «ναι» και παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της! Η ίδια, η Τζέσικα Άνθη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου αλλά και μία φωτογραφία με το υπέροχο μονόπετρο και έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός!

Η Τζέσικα Άνθη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ευάγγελο Καραγιάννη. Εκείνος της έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου πάνω σε ένα σκάφος στο Miami της Florida και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι…»!

Το ζευγάρι που είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Κι αν δεν θυμάστε κάποιοι την Τζέσικα, είναι η κοκκινομάλλα που γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM πριν 12 χρόνια όταν αυτό προβάλλονταν ακόμα στον ΑΝΤ1! 12 χρόνια μετά, η Τζέσικα Άνθη συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων VNmodels αλλά εκτός από το μόντελινγκ, ασχολείται και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητές.

Η καλλονή δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και με τον αγαπημένο της και… δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου. Εμείς να τους ευχηθούμε “η ώρα η καλή”!

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy