Rihanna: Kι όμως αυτός είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που δεν χάρηκε με την εγκυμοσύνη της! (Photo)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Κάποιος, πάντως, φαίνεται να μην χάρηκε καθόλου με τα νέα.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Rihanna μάς δείχνει την κοιλιά της, η οποία έχει φουκώσει αρκετά. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky. H ανακοίνωση για τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της συνέπεσε με την έναρξη του Black History Month (Μήνα Μαύρης Ιστορίας) στην Αμερική, κάτι που επισημαίνει η Rihanna στην τελευταία της ανάρτηση.

Στο ποστ της που περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια like μέσα σε λίγες ώρες, η Rihanna ποζάρει στο μπάνιο με σηκωμένη την μπλούζα, αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά. Οι άλλες τρεις φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη φωτογράφιση με τον σύντροφό της.

 

Παρόλο που η μητρότητα δεν ήταν κάτι στο οποίο εστίαζε η τραγουδίστρια η σχέση της με τον Rocky την έκανε πιο δέκτική στην ιδέα. «Είναι πανευτυχής και ανυπομονεί να γίνει μαμά. Λατρεύει όλες τις αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο σώμα της. Εξάλλου, στις επιδείξεις μόδας για τα εσώρουχα Savage X Fenty (τη φίρμα της Ριάνα) οι έγκυες είχαν πάντα τιμητική θέση», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο People.

Ο δυσαρεστημένος με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο πρώην σύντροφος της Rihanna, Drake, ωστόσο φαίνεται να μην χαίρεται και τόσο με την εξέλιξη στη ζωή της τραγουδίστριας. Ο ράπερ ακριβώς μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Rihanna την έκανε unfollow στο Instagram. Μάλιστα, σε ανάρτησή του ακριβώς μία μέρα μετά την ανακοίνωση της τραγουδίστριας, έγραψε ένα άκρως αμφιλεγόμενο κείμενο στο οποίο αναφερόταν σε άδειες ψυχές, πράγμα που πυροδότησε τις φήμες για δυσαρέσκειά του για την εγκυμοσύνη της.

Η Rihanna και ο Drake ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια μέχρι που χώρισαν οριστικά το 2018 με τη σχέση τους να μετρά πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Πηγές από το περιβάλλον τους ανέφεραν πως ο Drake ήταν πάντα περισσότερο ερωτευμένος με την τραγουδίστρια και αυτό προκαλούσε προβλήματα στη σχέση τους.

Πηγή: marieclaire.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy