Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ένα ζεστό στιγμιότυπο μοιράστηκε στoν λογαριασμό της στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, από τα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», που θα μεταδοθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο MEGA.

Αυτό το Σάββατο καλεσμένοι στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA είναι δυο αγαπημένοι φίλοι, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο.

Στο βίντεο βλέπουμε αρχικά την οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά να χορεύει με τον Θοδωρή Φέρρη ενώ ο Νίνο τραγουδά και στη συνέχεια το μικρόφωνο παίρνει ο Θοδωρής Φέρρης, με το κοινό να χειροκροτεί ενθουσιασμένο.

Δείτε το βίντεο

Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο συναντιούνται στη σκηνή και μας προσκαλούν σε μία βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στο χρόνο, να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να χορέψουμε στους ρυθμούς των μεγάλων τους επιτυχιών.

Σπιτι_με_το_MEGA__2_

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε: «Ζήσε τη στιγμή», «Για να είμαι ειλικρινής», «Χίλια κομμάτια», «Θεός», «Σταμάτα», «Ας τελειώσουμε», «Σα ναυαγοί», «Πήρα έτσι απλά» και πολλές ακόμα που θα γεμίσουν τις οθόνες μας με ερωτικούς στίχους και μοναδικές μελωδίες. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο, θα ξεδιπλώσουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Σπιτι_με_το_MEGA__8_

Δίπλα τους θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι με τους οποίους τους συνδέουν πολλά! Η Αποστολία Ζώη, ο Γρηγόρης Πετράκος, η Τζούλι Μασίνο, η Χριστίνα Μηλιού, η Ματίνα Ζάρα και ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Γούναρης θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Ακόμα, από την Κρήτη ο Μανώλης Κονταρός θα απογειώσει το κέφι με μαντινάδες και ριζίτικα τραγούδια. Special guest o Ζαφείρης Μελάς. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η παρουσία της μητέρας του Θοδωρή Φέρρη, Αθηνάς, η οποία θα του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Σπιτι_με_το_MEGA__12_

Αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, το «Σπίτι με το MEGA» γεμίζει με συναίσθημα τη σκηνή και τις καρδιές μας! Μία βραδιά με δυνατές ερμηνείες και ατμόσφαιρα δεμένης παρέας που θα μας παρασύρει στους ρυθμούς της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy