Σακίρα – Πικέ: Η νυν σύντροφος του ποδοσφαιριστή θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Με την άφιξη του Δεκέμβρη, Σακίρα και Ζεράρ Πικέ κλήθηκαν να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφος και πατέρας των δύο παιδιών της, κατάφεραν μετά από τη «καταιγίδα» που συνόδευσε τον χωρισμό τους, να βρουν λύση στην επιμέλεια των παιδιών τους, Σάσα και τη Μίλαν.

Λίγο αφότου μπήκαν στο «City of Justice» του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης, από διαφορετικές εισόδους, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έλυσαν όσα είχαν να χωρίσουν.

Η ακρόαση διήρκεσε μόλις 15 λεπτά, μετά τα οποία και οι δύο έφυγαν από ξεχωριστές πόρτες. Η Σακίρα  έφτασε κομψά ντυμένη με σκούρα γυαλιά και σκούρο ντύσιμο, ενώ ο Ζεράρ Πικέ έκανε την εμφάνισή με του με καθημερινά ρούχα και καπέλο.

Μία νέα πληροφορία όμως στο πολύκροτο διαζύγιο του άλλοτε ερωτευμένου ζεύγους, έρχεται για να προστεθεί στο ντόμινο εξελίξεων και αφορά στην «πέτρα του σκανδάλου», την 23χρονη Κλάρα Κία.

Το μεγάλο ερωτηματικό που γεννήθηκε μετά την επικύρωση της συμφωνίας του ζευγαριού, είναι το εάν το νεαρό μοντέλο θα μπορεί να έχει επαφή με τα δύο παιδιά του συντρόφου της.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν από τις αρχές του 2023. Όσο για τον Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά έξοδα, να βαραίνουν και τους δύο.

Αν και λίγα είναι γνωστά για τους όρους της συμφωνίας, καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε την οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, ο δικηγόρος του Πικέ, Ραμόν Ταμπορέρο, διευκρίνισε αν αληθεύει ότι η συμφωνία περιέχει ρήτρα, που απαγορεύει στην Κλάρα Κία, να βλέπει τα δύο αγόρια.

«Είναι απολύτως ψευδές, απολύτως ψευδές. Και οι δύο θα μπορούν να δουν τα παιδιά με τους μελλοντικούς τους συντρόφους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι μια πληροφορία που κυκλοφορεί και δεν συμμορφώνεται με την πραγματικότητα» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Είναι καλύτερα να μην γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις, γιατί είναι πολύ προσωπικά θέματα» ανέφεραν οι δικηγόροι και των δύο πλευρών, κρατώντας κάθε άλλο όρο, επτασφράγιστο μυστικό.

πικε-ασσ
Η 23χρονη σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία Μάρτι

Τι ακριβώς αναφέρεται στη συμφωνία του πρώην ζευγαριού
«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας» είχαν επισημάνει και οι δύο σε σύντομη δήλωσή τους.

«Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον» καταλήγει η δήλωση.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy