Star News

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε στην εκπομπή Breakfast @ Star και σήμερα παρουσιάστηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε. Το μοντέλο που επέστρεψε στην Ελλάδα και έχει ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα του GNTM, μίλησε για τους γονείς της, για το πώς ξεκίνησε το μόντελινγκ και αναφέρθηκε και στα… πολυσυζητημένα φρύδια της.

«Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, έφυγε από την Κύπρο, και πάντα μου έλεγε να μην ξεχάσω από πού ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου τα είχε όλα και τα έχασε μέσα σε μία ημέρα. Μου έλεγε πως όλα τα πράγματα που αγοράζω και παίρνω, μπορούν να φύγουν, το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσω είναι από πού έρχομαι» είπε αρχικά για τους γονείς της  η Σοφία Χατζηπαντελή.

Μιλώντας για τα σχέδιά της στο μόντελινγκ και για τον τρόπο, με τον οποίο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το χώρο τόνισε: «Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο από μικρή. Η μητέρα μου είναι φωτογράφος και νόμιζα ότι θα γίνω κι εγώ επίσης. Μία ημέρα της έστειλαν email από την ιταλική Vogue με φωτογράφο τον Μάριο Τεστίνο. Έβγαλα μία φωτογραφία μαζί του και μου έλεγαν να σταματήσω το σχολείο και να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε να τελειώσω το σχολείο, να σπουδάσω, να τελειώσω και την ημέρα εκείνη υπέγραψα με το δεύτερο πρακτορείο».

«Είμαι περήφανη που με δέχτηκαν στο δεύτερο πρακτορείο, γιατί είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω ότι μπορεί να μην είμαι το τυπικό μοντέλο αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αν το έχεις, το έχεις» πρόσθεσε.

Κάνοντας λόγο για τα πολυσυζητημένα φρύδια της η Σοφία Χατζηπαντελή σημείωσε: «Είμαι ελληνοκύπρια, αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο. Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

Όσα ανέφερε η Σοφία Χατζηπαντελή για τον πρώην σύντροφό της
«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy