Star News

Survivor 5: «Are you talking to me?» – Σκοτώθηκαν στην παραλία Μυριέλλα και Κατσαούνης

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 (29/3) ξεκίνησε με έναν έντονο τσακωμό ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, όπου αρπάχτηκαν για τις γυμναστικές ικανότητες και αποδόσεις του παίκτη. Μάλιστα ο Γιώργος της είπε ότι αν ήταν στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με εκείνη θα είχε φύγει προ πολλού.

Στα μαχαίρια Κατσαούνης – Μυριέλλα στο Survivor 5

«Εγώ έκανα μια εβδομάδα κοιλιά και μου έδωσε την ψήφο σου. Αν κάνω δύο εβδομάδες κοιλιά θα φύγω από μόνος μου εσύ τι κάνεις τόσες εβδομάδες», είπε ο Κατσαούνης. Τότε η Μυριέλλα του απάντησε με ένταση πως δεν έχει φτάσει 35 ετών για να έρθει να της την πει εκείνος.

Και στη συνέχεια του επιτέθηκε λεκτικά: «Νομίζεις ότι είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου;» τότε εκέινος της απάντησε αγνοώντας την. «Χαιρέτα μας τον πλάτανο», της είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν είμαι κανένας μα@@@ας να…” – Χαμός στα παρασκήνια με τον Κατσαούνη και…

Οι εντάσεις στο Survivor 5 δε σταματούν ποτέ και οι παίκτες μεταξύ τους βρίσκονται σε μια «εμπόλεμη» κατάσταση, από την οποία κανείς δεν ξέρει ποιος τελικά αναμένεται να βγει κερδισμένος.

Οι συνθήκες επιβίωσης, άλλωστε, είναι λογικό να προκαλούν όλες αυτές τις κόντρες και, φυσικά, κάθε συμβούλιο είναι «εύφλεκτο», με κίνδυνο να ξεφύγει και να προκαλέσει έντονους τριγμούς στις δύο ομάδες, είτε οι καβγάδες γίνονται μεταξύ τους είτε εντός των τάξεων καθεμίας εξ αυτών.

Το χθεσινό (28/3) συμβούλιο, όμως, ήταν ακόμη πιο «καυτό», αναδεικνύοντας μια νέα κόντρα, αυτή ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο, με τους δύο να αναγκάζουν τον Γιώργο Λιανό να επέμβει, για να σταματήσουν να φωνάζουν.

Το σπίρτο που έδωσε φωτιά είναι… ο χρυσός αιώνας του Περικλή. Μάλιστα οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κοπέλες. Καθώς ο ένας είπε τον άλλον «Κ..βλαχο και ο άλλος χαζό».

Στη συνέχεια ο Νίκος, που «αρπάχτηκε» και με τον Ρουβά, δήλωσε πως ο Γιώργος προσπαθεί συνεχώς να του μιλήσει για ιστορικά γεγονότα για να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις, με τον Λιανό να τους σταματά, προτού ξεφύγουν τα πράγματα στο συμβούλιο.

Έλα, όμως, που ξέφυγαν μετά το συμβούλιο.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy