Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η παίκτρια του ριάλιτι θέλησε να «σκοτώσει» την ώρα της κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στον πάγκο – Δείτε το βίντεο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες μπήκαν σε έναν γνώριμο στους τηλεθεατές, στίβο μάχης, που απαιτούσε δύναμη, καλή συνεργασία, ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο και όσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, αποφάσισε να περάσει κάπως πιο δημιουργικά την ώρα της, κάνοντας τον… Ταρζάν.

Η βραδιά έκλεισε πιο στενάχωρα, αφού ο  Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι έτσι έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος ήταν έκπληξη για τους συμπαίκτες του ριάλιτι επιβίωσης καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η Κάτια θα επέστρεφε τόσο σύντομα στην Ελλάδα. Και η ίδια φάνηκε να εκπλήσσεται από το αποτέλεσμα αλλά όπως είπε όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.

«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα, ήρθε κλιμακωτά και βαρούσε ένα καμπανάκι μέσα μου. Έδεσε το σημερινό αγώνισμα και πήρα τη ρεβάνς μου. Νιώθω την πιο ωραία γαλήνη που έχω ζήσει στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω, ήθελα λίγο χρόνο ακόμα. Καλό κουράγιο και θα σας βλέπω από τον καναπέ μου. Ευχαριστώ που μου δώσατε ξανά την ευκαιρία να είμαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια. Ταραμπάνκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy