Star News

Survivor spoiler: ΕΜΕΤΟ τα έκανε ο Άρης Σοϊλέδης. Αυτά του μετέφερε η Αντωνά

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Τους κολλητούς του φίλους μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται ότι ενημέρωσε μετά την επικοινωνία που είχε ο Αριστείδης Σοϊλέδης με την Μαρία Αντωνά για όσα ακούγονται για αυτούς!

Κολλητοί του του φίλοί μέσα στο survivor είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ο Απόστολος Ρουβάς και ο Στάθης Σχίζας.

Ο Άρης Σοϊλέδης φέρεται να ενημέρωσε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Απόστολο Ρουβά οτι δεν ανήκουν στους αγαπημένους του κοινού και μάλλον άδικα κάθονται και τρώνε την ταλαιπωρία.

Ο Απόστολος Ρουβάς έχει να πάει να μαγειρεύει ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα και συγκεκριμένα με το σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη!

Έτσι αν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κέρδισε την ατομική ασυλία έδωσε υποψήφιο τον Απόστολο Ρουβά ο οποίος είναι και ο παίκτης που αποχωρεί από το survivor.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Όσο για το υπόλοιπο παρεάκι, ο Στάθης Σχίζας και τον Άρης Σοϊλέδης θα το παλέψουν μέχρι τέρμα.

Ειδικά ο Αριστείδης Σοϊλέδης δεν έχει μάθει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του εκτός από το ποδόσφαιρο και χωρίς ομάδα μόνο αν πάρει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ θα μπορέσει να θεωρήσει ότι είχε μία επιτυχημένη χρόνια!

Ανήκει στα φαβορί και έχει ακόμα ψυχικές και σωματικές αντοχές να καταφέρει να κερδίσει το survivor Ελλάδας

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy