Συγκινεί η Στέλλα Δημητρίου: «Παρακαλούσα τον Θεό και την Παναγία να αντέξω»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της διανύει η Στέλλα Δημητρίου, καθώς εδώ και λίγους κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα αγοράκια της.

Το γνωστό μοντέλο θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις στιγμές λίγο πριν γεννήσει, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από όταν κυοφορούσε.

Στη λεζάντα έγραψε: «Flash back!!! Γυρίζοντας τέσσερις μήνες πίσω και βλέποντας αυτές τις φωτογραφία βίωσα πάλι τα ίδια συναισθήματα! Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν 3 μέρες πριν γεννήσω τα αγγελούδια μου!!! Το ξέρω ότι δεν είναι ινσταγκραμικες αλλά ήθελα τώρα να τις μοιραστώ μαζί σας».

Συνέχισε λέγοντας: «Εδώ είχα βαρύνει τόσο πολύ που παρακαλούσα τον θεό και την Παναγία να αντέξω ακόμα λίγες μέρες για να μπω στην 37η εβδομάδα . Ο γιατρος μου , μου έδωσε ημερομηνία 28/9/22. Το να μπεις στην 37η εβδομάδα στη δίδυμη κύηση είναι το ιδανικό. Αν γεννήσεις νωρίτερα είναι πρόωρα τα μωράκια και μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα. Αν γεννήσεις αργότερα είναι επικίνδυνο . (η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Να ακούτε μόνο το γιατρό σας). Τα συναισθήματα στο φουλ. Άγχος να πάνε όλα καλά, να γεννηθούν και να είναι υγιή και τα δυο παιδιά. Πως θα είναι άραγε; Θα τα καταφέρω; Και αν κάτι πάει στραβά; Έλα μωρέ όλα καλά θα πάνε. Θα με βοηθήσει ο θεός… θα πάρω τα χέρια μου τα θαυματάκια μου και θα τα ξεχάσω όλα….Επιτέλους έφτασε αυτή η στιγμή που ονειρευόμουνα τόσο καιρό… Τρελό άγχος , ανάμικτα συναισθήματα και πολλές προσευχές.

Τελικά ο Θεούλης και η Παναγία ήταν δίπλα μας και όλα πήγαν πολύ καλά. Πρέπει να τα βιώσεις όλα αυτά τα συναισθήματα για να καταλάβεις όλες τις μανούλες του κόσμου. Και εδώ αρχίζουν όλα…. Μετά τα βλέπεις όλα αλλιώς. Πράγματα που παλιά ίσως σε στεναχωρούσανε τώρα δεν τα βλέπεις καν.. Δίνεις την ενέργεια σου μόνο σε ανθρώπους που αξίζουν να είναι στη ζωή σου και ασχολείσαι 24ωρες το 24ωρο με τα παιδάκια σου. Η ζωή είναι στιγμές… και κάποια συναισθήματα δεν ξεχνιούνται ποτέ».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή της:

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy