Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο παρουσιαστής του «Αδύναμου Κρίκου» αποκάλυψε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του που τον ταλαιπώρησε για καιρό.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι τώρα;

«Είχε να κάνει με θέμα υγείας, όχι της δικής μου, του πατέρα μου. Συγκεκριμένα, νόσησε με κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στην εντατική για δυο εβδομάδες. Τότε οι γιατροί μάς έλεγαν ότι υπάρχουν 50% πιθανότητες να τα καταφέρει. Είναι αυτό το τηλεφώνημα που κάνεις πρωί, μεσημέρι, βράδυ για να μάθεις πώς είναι ο άνθρωπός σου… Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Πώς διαχειρίστηκες την κατάσταση;

Με ψυχραιμία. Είχα αναλάβει όλες τις διαδικασίες και τις συννενοήσεις με τους γιατρούς. Επομένως, έπρεπε να είμαι ψύχραιμος και για τη μητέρα μου, που είχε μείνει μόνη στο σπίτι. Ζούσα όμως με την αγωνία πάνω από ένα τηλέφωνο. Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που κάναμε βιντεοκλήση μαζί του. Τον είχαν αποσωληνώσει και μια νοσοκόμα μας κάλεσε από το tablet για να μιλήσουμε μαζί του. Το έκανε με όλους τους συγγενείς των ασθενών, διότι αυτό βοηθούσε στην ψυχολογία τους. Ήταν σοκαριστικό να βλέπεις και να μιλάς με τον άνθρωπό σου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος επί ημέρες.

Έχεις φοβίες;

Δεν είχα ποτέ και έχω τώρα. Φοβάμαι πλέον τα αεροπλάνα, ενώ παλιά με ενθουσίαζαν, καθώς και τα θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν, ύστερα από την περιπέτεια που είχε ο πατέρας μου. Επίσης, πια έχω τη φοβία του συνοδηγού, προτιμώ να οδηγώ εγώ το αυτοκίνητο. Έχω το σύνδρομο ελέγχου, είμαι control freak.

Υπήρξαν άνθρωποι στη δουλειά τους οποίους θεωρούσες φίλους και οι οποίοι σε πρόδωσαν;

Συνέβη δυο-τρεις φορές. Άνθρωποι που βοήθησα ή είχα δίπλα μου – δικοί μου άνθρωποι στη δουλειά – έδειξαν αχαριστία. Παρότι δεν πιστεύω πως είμαι αφελής – το αντίθετο – , λέω «κοίτα να δεις, αυτό ισχύει!».

Πηγή: faysbook.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy