Θα μας τρελάνουν! Ζευγάρι της κυπριακής showbiz μετά από 3 “οριστικούς χωρισμούς” είναι ξανά μαζί!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μετά από έναν σύντομο χωρισμό, η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γιάννης Λεωνίδου είναι ξανά μαζί. Η Ελληνίδα καλλονή και ο Κύπριος επιχειρηματίας πέρασαν μάλιστα τις ημέρες των γιορτών στη Γαλλία και άλλαξαν χρονιά στο Κουρσεβέλ. Οι εικόνες που μοιράστηκαν και οι δύο από το χειμερινό θέρετρο είναι αυτές που επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση.

Στο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Μπέλα ανήμερα την Πρωτοχρονιά έχει βάλει τοποθεσία το ξενοδοχείο Le K2 Altitude κάτι που αναγράφεται και στα πέδιλα του σκι του αγαπημένου της. Φαίνεται πως άφησαν στην άκρη τα προβλήματα που τους είχαν φέρει αρκετές φορές στο σημείο να δώσουν τέλος στη σχέση τους και είναι ξανά μαζί.

Η προηγούμενη επανασύνδεση της Σταρ Ελλάς 2018 και του αγαπημένου της κράτησε έξι μήνες. Οι δυο τους περνούσαν το μεγαλύτερο διάστημα στον τόπο καταγωγής του επιχειρηματία, την Κύπρο. Το καλοκαίρι, λόγω της δουλειά τους -έχει εταιρεία ενοικιάσεως lear jet- ταξίδεψαν μαζί σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπως η Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο, αλλά και το αγαπημένο τους Λονδίνο. Τα ταξίδια είναι μία από τις κοινές τους αγάπες και έχουν πολλές αποδράσεις στο εξωτερικό να θυμούνται από την πορεία της σχέσης τους.

Η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τον χωρισμό που είχε προηγηθεί. «Πήρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και χαίρομαι που ο Γιάννης ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν όμως είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γιατί η δουλειά σου σου επιβάλλει να μένεις αρκετές εβδομάδες ή και μήνες στο εξωτερικό, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις μια σοβαρή σχέση. Αυτή την περίοδο βάζω σε προτεραιότητα τη δουλειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Όταν το συζήτησα με τον Γιάννη, συμφώνησε κι εκείνος μαζί μου ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσουμε τη σχέση μας τώρα και να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία, παρά να τη δούμε να φθείρεται και να φτάσουμε σε σημείο να μη μιλάμε».

Την άνοιξη του 2021 αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν τότε πως είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο επισημοποίησής της. Ένας χωρισμός έφερε την ανατροπή στις αρχές Οκτώβρη αλλά, όπως φαίνεται, δεν άντεξαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο.

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy