Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

09 έως 15 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό   το  διάστημα  θα αναλώνετε  περισσότερο χρόνο  στη θεώρηση και οργάνωση της εργασίας  και  της  επαγγελματικής  σας ζωής. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα πιθανότατα να είναι  σωστές, επειδή θα  είστε  πιο σαφείς  και πιο αντικειμενικοί. Η συλλογή πολύτιμων πληροφοριών που αφορούν την Καριέρα ή μακροπρόθεσμα  σχέδιά  σας ευνοούνται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό τον καιρό η  ζωτικότητά σας θα είναι εξασφαλισμένη, το ίδιο και η υγεία σας. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα αυτό το διάστημα, υπάρχει κίνδυνος να πάρετε περιττά κιλά. Προσέξτε τη διατροφή και τη σωματική σας άσκηση. Όσοι είστε μόνοι, δραστηριοποιηθείτε νέες γνωριμίες καραδοκούν. Όσοι είστε κοντά σε τρυφερό σύντροφο που νοιάζεται για σας, δώστε του την σημασία που την αξίζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον καιρό, μπορείτε να ασχοληθείτε είτε με δουλειές που χρειάζονται δυναμική αντιμετώπιση, κάνοντας νέα ξεκινήματα, είτε προωθώντας δουλειές που στο παρελθόν είχαν προσκρούσει σε διάφορα εμπόδια. Καιρός να επωφεληθείτε τώρα αναπτύσσοντας τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας.  Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την ανανέωση στων αισθηματικών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα ήταν σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις. Διατηρήστε τους τόνους σας χαμηλούς και ήπιους. Το διάστημα αυτό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα σας, αν έχετε σαν στόχο σας την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε  όσοι διατηρείτε παράνομες και επιπόλαιες σχέσεις.  Οι καιροί είναι πονηροί και οι κίνδυνοι για προβλήματα  μεγάλοι. Οι επιπόλαιες αποφάσεις καραδοκούν για να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.

 

ΛΕΩΝ

Είναι κατάλληλη αυτή η εποχή για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας.  Ακόμα αυτή η περίοδος μπορεί να φανερώσει μυστικά σας θέματα. Κάποια σύγχυση ή κάποια ασάφεια μπορεί να υπάρξει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα μπορεί να λάβετε μια σημαντική βοήθεια από κάπου που δεν υπολογίζετε

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία σας για άνεση, στοργή και απολαύσεις και ίσως αυτό γίνει εμπόδιο για τη δουλειά σας ή να περιπλέξει κάποιες καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και συζητάτε τα πολύ προσωπικά σας θέματα με κάποιους που εμπιστεύεστε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε περιπέτειες.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα. Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική, καλλιτεχνική ή άλλη διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει και συντάσσεται με τον βαθύτερο εαυτό σας. Παράλληλα μην υπερασπίζεστε θέσεις και ιδέες, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτές. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλατε στο μέλλον τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας θα αφοπλίζει το αντίθετο φύλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα το αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει να αδιαφορήσετε για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, ιδίως αν αυτό σας στηρίζει στην καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα, με λίγη προσπάθεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή περιορίζει τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές από αυτές προκύψουν ίσως δεν θα διατηρηθούν στο μέλλον. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια σταθερότητα αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ο υπέρ καταναλωτισμός και οι  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα δείξτε τον πραγματικό σας τον εαυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος είναι καλή για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.  Θα έχετε καθαρό μυαλό, ευχέρεια λόγου και θα είστε αποφασιστικοί. Η επικοινωνία ευνοείται αυτές τις μέρες. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της καθημερινότητας. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης αν οι σχέσεις σας είναι τεταμένες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

09 έως 15 Μαΐου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

 Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ώρα: 03:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°23’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ώρα: 02:11 έως ώρας: 04:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ώρα: 14:48

ΕΡΜΗΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΕΡΜΗΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ώρα: 14:48 στις (24°26′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

 μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 13:47 στις (24°26′ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

Δευτέρα 9 Μαΐου ώρα: 15:38

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°41′ του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00′ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 9 Μαΐου ώρα: 15:38 έως: Τρίτη 10 Μαΐου ώρα: 01:54

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ώρα: 15:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°41’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ώρα: 14:28 έως ώρας: 16:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Αυγούστου  έως:19 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τρίτη 10 Μαΐου 2022 ώρα: 01:54

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 09:34

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Τρίτη 10 Μαΐου 2022 ώρα: 11:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°51’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Μαΐου 2022 ώρα: 09:59 έως ώρας: 11:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Αυγούστου  έως:29 Αυγούστου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 02:23

Είσοδος ΔΙΑ στον ΚΡΙΟ.

Ο ΔΙΑΣ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ. μέχρι Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα: 19:20

Αποτελέσματα αυτής της διέλευσης του Δία μεταξύ των άλλων είναι να βοηθηθούμε στο να επεκτείνουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας και την κατανόησή μας. Ο Δίας αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία, την ανάπτυξη, τη γενναιοδωρία, τη χαρά και την αφθονία. Με τον Δία στον Κριό, στηριζόμαστε κατά βάση στις δικές μας απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις. Δημιουργούμε τις δικές μας ευκαιρίες, αναλαμβάνουμε ρίσκα και κινδύνους και επιδεικνύουμε εμπιστοσύνη, εμπνέουμε τους άλλους και δείχνουμε ενθουσιασμό και θάρρος. Η διέλευση αυτή μας επιτρέπει  να ηγούμαστε να πρωτοστατούμε και να καινοτομούμε. Η πίστη στον εαυτό μας σε συνάρτηση με καλές τις συνθήκες γύρω μας, προκαλούμε αυτό που λένε καλή «τύχη».

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 06:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°07’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 05:17 έως ώρας: 07:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Σεπτεμβρίου  έως:9 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 14:48

ΕΡΜΗΣ Ανάδρομος

ΕΡΜΗΣ Ανάδρομος από Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 14:48 στις (04°49′ των ΔΙΔΥΜΩΝ)

 μέχρι το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:00 στις (26°07′ του ΤΑΥΡΟΥ)

Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 15:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°55’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 14:07 έως ώρας: 15:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Σεπτεμβρίου  έως:14 Σεπτεμβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Τετάρτη 11 Μαΐου ώρα: 17:01

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 20°52′ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 11 Μαΐου ώρα: 17:01 έως: Πέμπτη 12 Μαΐου ώρα: 09:35

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 17:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°52’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 15:51 έως ώρας: 17:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Σεπτεμβρίου  έως:15 Σεπτεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 00:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°50’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ώρα: 23:06 έως Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 00:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Σεπτεμβρίου  έως:19 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 06:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°33’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 05:49 έως ώρας: 07:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Σεπτεμβρίου  έως:23 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 09:35

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 13:33

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 10:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°15’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 08:51 έως ώρας: 10:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Σεπτεμβρίου  έως:24 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 17:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°40’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 ώρα: 16:44 έως ώρας: 18:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Σεπτεμβρίου  έως:29 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 ώρα: 06:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°01’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 ώρα: 05:39 έως ώρας: 07:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Οκτωβρίου  έως:6 Οκτωβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 ώρα: 10:10

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 22°31’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 22°31’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Μαΐου  έως:14 Μαΐου

Η αυτοπεποίθησή σας θα μεγεθύνεται με αυτήν την όψη, τουλάχιστον εξωτερικά. Ωστόσο, όταν βρίσκετε τον εαυτό σας να καυχιέται ή να ενεργείτε με υπερβολική αυτοπεποίθηση και εγωισμό, αυτό θα είναι ένα σημάδι ότι δεν έχετε ανακαλύψει την πραγματική αίσθηση του εαυτού σας. Προσπαθήστε το.

Σάββατο 14 Μαΐου ώρα: 04:53

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°51′ του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00′ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 14 Μαΐου ώρα: 04:53 έως: Σάββατο 14 Μαΐου ώρα: 13:34

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 04:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°51’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 03:43 έως ώρας: 05:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Οκτωβρίου  έως:19 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 11:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°32’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 09:57 έως ώρας: 11:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Οκτωβρίου  έως:23 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 13:34

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ώρα: 14:50

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ώρα: 23:52

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 22°26’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 22°26’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Μαρτίου  έως:15 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 10 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου

Προσοχή γιατί αυτή η όψη μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλη εσωτερική ένταση και απογοήτευση. Αυτό οφείλεται στο μαχητικό πνεύμα και την επιθυμία για κατάκτηση. Αυτό μπορεί επίσης να σας αποσπάσει την προσοχή από το εστιακό σημείο εάν η ζωή σας αντί να σας τραβήξει προς το μέρος του. Η συμπεριφορά σας είναι συχνά ακατάλληλη και οι απαντήσεις σας μπορεί να είναι υπερβολικές.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα: 15:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°22’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα: 13:54 έως ώρας: 15:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Νοεμβρίου  έως:9 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα: 15:12

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 14°44’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 14°44’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Απριλίου  έως:6 Απριλίου

Αυτή η όψη φέρνει άτομα αγάπης, προπονητές γενικά και συμβούλους σχέσεων, καθώς συχνά το άτομο γίνεται αρκετά επιδέξιο στα πράγματα για τα οποία βίωσε πόνο. Κάποιο άτομο ή άτομα σε έκαναν να νιώθεις ότι δεν άξιζες να σε αγαπήσουν άνευ όρων ή ότι δεν ήσουν αξιαγάπητος. Επίσης, η ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα σχετίζεται άμεσα με αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε, και με αυτήν την πτυχή, αυτή η πεποίθηση μπορεί να διαστρεβλωθεί αρκετά.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα: 21:48

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 24°55’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 24°55’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα: 22:14

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 24°56’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°56’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy