Star News

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της με τον Ρονάλντο

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή  αρχίζει να επιστρέφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας, μεταξύ άλλων, και το όνομα της μικρής

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μετά τη δύσκολη απώλεια του ενός από τα δύο μωρά της στη γέννα, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα της

Η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο  αρχίζει σταδιακά να επιστρέφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιράζεται ξανά πιο συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η 28χρονη επιχειρηματίας δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα της.

Η μικρή Εσμεράλντα γεννήθηκε στις 18 Απριλίου, την ίδια μέρα που το δίδυμο αδερφάκι της έφυγε από τη ζωή. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά της, η νεογέννητη μικρούλα απολαμβάνει τον ύπνο της χαμογελώντας.

Η κόρη τους ζεύγους Ρονάλντο έφτασε στο σπίτι, προκειμένου να την γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους. Το τελευταίο, γνωστοποίησε με ανάρτηση του στο Instagram  ο 37χρονος άσος του ποδοσφαίρου, την οποία είχε συνοδεύσει με την παρακάτω λεζάντα:

«Σπίτι, γλυκό μου σπίτι. Η Gio και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά σας λόγια. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και το σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο».

Δείτε τις φωτογραφίες:


Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy