Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς. Το ζευγάρι το πρωί της Τρίτης (10/1) καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και έζησε μοναδεικές στιγμές.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ήταν παρών την ώρα του τοκετού και βίωσε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Λίγες ώρες μετά την γέννα, ο ευτυχισμένος πατέρας θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Στη λεζάντα της εικόνας, που δείχνει την instagrammer να κρατάει τον γιο τους, έγραψε το εξής μήνυμα: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

Η ανάρτησή του

Νωρίτερα, η Ιωάννα Τούνη είχε επιβεβαιώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα τους φίλους της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy