Star News

Τράπερ Trannos: Δεν ήμουν καλό παιδί, η μουσική με ηρέμησε

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο τράπερ Trannos μίλησε για την ζωή του αλλά και για την καριέρα του

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο τράπερ Trannos μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του με το γύρισμα να έχει γίνει πριν τη σύλληψή του για παράνομη οπλοκατοχή μετά από μπλόκο της αστυνομίας.

Μιλώντας, δε, για τα χρόνια της εφηβείας του είπε ότι «ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά ούτε για δουλειά ούτε στο σχολείο ήθελα να τραγουδάω» εξομολογούμενος ότι πριν τη μουσική είχε δουλέψει μόνο μια φορά ως μπάρμαν για 25 ημέρες.

Ο τράπερ Trannos απάντησε και σε όλους όσοι αναρωτιούνται πώς βγήκε το όνομά του – το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος – λέγοντας: «Πάνω στη μ@@@κία μας το βγάλαμε και το κράτησα από το “μεγάλος και τρανός”».

Ο 22χρονος τράπερ είπε, επίσης, για την ενασχόλησή του με τη μουσική ότι «ο κολλητός μου με πίεσε στην αρχή, δεν ήθελα, το είχα σκεφτεί να βγάλω τραγούδι, να ξεκινήσω, ο κολλητός με πήρε με το ζόρι στο στούντιο, να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω και μου είπε “αφού το ήθελες, τώρα γιατί κάνεις πίσω”. Φοβόμουν εγώ, δεν ήξερα αν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή, δεν ήξερα ούτε βίντεο να φτιάχνω, δεν ήξερα τίποτα. Ό,τι να’ ναι τραγουδούσα και λαϊκά. Ήθελα πάντα να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ το εξηγήσω. Το ένιωθα πολύ μέσα μου και το νιώθω».

Ο ίδιος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με λαϊκούς τραγουδιστές λέγοντας «δεν έχω πρόβλημα όπως έχουν άλλοι με τους λαϊκούς τραγουδιστές, τους αγαπάω όλους, έχω πάει σε όλα τα μπουζούκια. Μου αρέσει το λαϊκό. Σταμάτης Γονίδης, Λευτέρης Πανταζής είναι από τους αγαπημένους μου, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Μακρόπουλος».

Ο τράπερ Trannos είπε, τέλος, πως «κάθε μέρα δουλεύω, πρέπει να βγάλεις ρυθμό, τα λόγια, να είναι και πιασάρικα, είναι 12 με 14 τουλάχιστον ώρες την ημέρα στο στούντιο. Αν κάθομαι και παρτάρω για το κομμάτι μου που έγινε χιτ, κάποιος άλλος θα δουλεύει πολύ σκληρά για να με περάσει».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy