Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης για μια ακόμη φορά να αισθάνθηκε άβολα με την ερώτηση των δημοσιογράφων για τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star τον συνάντησε στην Συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022, όμως οι ερωτήσεις δεν περιοριστήκαν στο σχετικό θέμα.

«Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Τα σήριαλ πηγαίνουν καλύτερα, ειδικά μετά την επιτυχία που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες, φαίνεται τώρα υπάρχει μία άνοδος στην μυθοπλασία», απάντησε ο ίδιος σε σχετική ερώτηση. Όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί και το Chart Show, εκείνος είπε:

«Το βλέπω, βλέπω τα πάντα». Όταν μάλιστα αναφέρθηκε πως η κουβέντα γυρίζει γύρω από το όνομα της συντρόφου του, εκείνος εμφανώς αμήχανος αλλά πάντα αφοπλιστικά, απάντησε: «Οι ερωτήσεις που μου κάνετε δεν είναι θέμα συνήθειας, είναι θέμα ευγένειας μάλλον», είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Αντιγόνη” του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Cezaris Graužinis, που θα παρουσιαστεί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και 6 Αυγούστου.

Πηγή: gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy