Star News

Γιώργος Τσαλίκης: Νέο «καρφί» στον Γρηγορη Γκουντάρα – «Τον πήρα τηλέφωνο το πρωί, θα τους χαλούσα τη σκαλέτα»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» το βράδυ της Τετάρτης 2/11 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η κόντρα ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον δημοσιογράφο ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, όταν ο ΣΚΑΪ επέλεξε για παρουσιαστές του Big Brother τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, θέτοντας εκτός τον Γιώργο Τσαλίκη που είχε ήδη συμφωνήσει και υπογράψει να παρουσιάσει το εν λόγω reality.

Εκ τότε, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαμάχη, με τις δημόσιες δηλώσεις – «καρφιά» και τις μπηχτές να μην έχουν τέλος. Ο Γιώργος Τσαλίκης, λοιπόν, μίλησε για όσα έχουν συμβεί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, εκφράζοντας τις απόψεις και τη θέση του. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης 3/11, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά κατά του Γιώργου Τσαλίκη και δηλώνει ενοχλημένη με όσα είπε στη βραδινή εκπομπή του ANT1.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του Alpha, ο Γιώργος Τσαλίκης αποφάσισε να τοποθετηθεί εκ  νέου δημόσια, αποκαλύπτοντας πως τηλεφώνησε στον Γρηγόρη Γκουντάρα σήμερα το πρωί πριν από την έναρξη της εκπομπής, ωστόσο ο ίδιος δεν απάντησε. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία με τις κλήσεις του, δείχνοντας πως κάλεσε τον δημοσιογράφο στις 9:07 το πρωί.

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη

«Εγώ αυτό που είπα εχθές το έκανα πράξη και πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο στο Γρηγόρη με σκοπό να του πω να συναντηθούμε να λήξει το θέμα… Δεν απάντησε προφανώς γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα της εκπομπής. Επίσης να πω στην έξαλλη Κατερίνα ότι με καλέσανε επανειλημμένα να πάω στην εκπομπή της πριν 2-3 εβδομάδες! (Έχω τα μηνύματα).

Η Χρίσλα ξέρει & ξέρω καλύτερα τι είναι γελοιότητες ή όχι, ο Γιαννάκης ο Πουλόπουλος πρέπει να γνωρίζει ότι όταν είσαι σε δικαστική διαμάχη απαγορεύεται να μιλάς για το κανάλι & ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά συγκινήθηκε στον αέρα… εκτός αέρα άφαντος… Δεν ασχολούμαι με το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε… The End. Με σεβασμό. Γιώργος».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy