Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μας έδειξε και τα πρωτότυπα χριστογεννιάτικα στολίδια που πρόσθεσε στο δέντρο της.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Μπαίνουμε σιγά – σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου είναι αυτές που επιλέγουν οι περισσότεροι για να στολίσουν τα σπίτια τους με ότι πιο ξεχωριστό.

Η Έμιλυ Γιολίτη έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως η διακόσμηση, τόσο του χώρου όσου και του τραπεζιού είναι μια αγαπημένη της ενασχόληση δείχνοντας μας σε κάθε event που διοργανώνει στο σπίτι της την εκλεπτυσμένη αισθητική της.

Χθες, η γνωστή δικηγόρος και επιχειρηματίας μαζί με τον σύντροφό της, Χρύσανθο Τσουρούλλη προσκάλεσαν φίλους στο σπίτι τους για ένα Christmas evening παρουσιάζοντας μας για ακόμη μια φορά λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό table décor που δημιούργησε η ίδια ενώ μας έδειξε τα πρωτότυπα στολίδια που πρόσθεσε στο Χριστουγεννιάτικο της δέντρο.

Το τραπέζι όπως είδαμε στις εικόνες που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν διακοσμημένο με δυο μεγάλους παπαγάλους, παγώνια, fairy tree topper και candy sweets ενώ κάθε καλεσμένος είχε γραμμένο το όνομα του σε ένα unicorn trinket box.

Δες τις εικόνες:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy