Star News

Μπέλα Θορν: Επέλεξε το ίδιο «γυμνό» φόρεμα με την Ελένη Φουρέιρα

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Morbius, στο Λος Άντζελες εμφανίστηκε η Μπέλα Θορν. Η σταρ συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Marvrel μαζί με τον Τζάρεντ Λέτο.

Μάλιστα η 24χρονη κοκκινομάλλα ηθοποιός επέλεξε ένα «γυμνό» φόρεμα, ένα σχέδιο που κολλαει στο σώμα σαν δεύτερο δέρμα. Πρόκειται για ένα σχέδιο με την υπογραφή Sergio Castaño Peña. Ένα 3D print που δίνει την ψευδαίσθηση πως έχει γίνει body painting.

Σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι, σας ενημερώσουμε πως το ίδιο φόρεμα έχει επιλέξει στο παρελθόν και η Ελένη Φουρέιρα. Η σταρ φωτογραφήθηκε με τη σέξι δημιουργία στο περιοδικό Nitro που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μάλιστα, έχει φορέσει κι άλλες φορές φορέματα αλλά ακι ολόσωμες φόρμες του συγκεκριμένου σχεδιαστή.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια γυναίκα που όχι μόνο δεν φοβάται να υιοθετήσει ακόμη και τις πιο τολμηρές τάσεις αλλά έχει τον τρόπο να τις αναδεικνύει. Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει πως έχει το ιδανικό attitude να υποστηρίζει ακόμη και τις πιο σέξι τάσεις κάθε σεζόν. Μάλιστα, έχει ήδη δοκιμάσει την τάση που θα κάνει θραύση το επόμενο καλοκαίρι, το λεγόμενο naked dress δηλαδή το «γυμνό φόρεμα».about:blank

Η «βασίλισσα της ποπ», δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην σχεδιάστρια Jade Cropper και στα «γυμνά φορέματα» με τα σέξι ανοίγματα και τις λεπτές τιράντες να αποκαλύπτουν με έναν αισθησιακό τρόπο την τέλεια σιλουέτα της.

Αυτή τη σεζόν, οι Maryam Nassir Zadeh, ο Rodarte, ο Christian Siriano και ο Saint Sintra έστειλαν τα μοντέλα τους στην πασαρέλα με φορέματα που έδειχναν ξεκάθαρα τα σώματα. Με σούπερ light υφάσματα, ενώ τα περισσότερα από αυτά ήταν κατασκευασμένα από ημιδιαφανές πλέγμα ή δαντέλα. Σε αυτή τη λογική η Ελένη Φουρέιρα ποντάρει και σε πράσινο σύνολο με την υπογραφή AVAVAV, ένα brand που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στα τολμηρά cutouts σε όλο το σώμα. Μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια επιλέγει σετ αλλά και ολόσωμες φόρμες με ανοίγματα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

 

Πηγή: okmag.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy