Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα», που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha της Κύπρου.

Ο ίδιος μίλησε για το «Survivor» και ξεκαθάρισε πως δεν θα τον δούμε στην All Star εκδοχή του ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένος.

Για το «Survivor All Star»: «Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα».

Για την προσωπική του ζωή: «Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-20-22-25, που είσαι σε μια φάση δημιουργική, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Νομίζω ότι ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, τώρα λεπτομέρειες δεν χρειάζονται».

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου προβλήθηκε σήμερα (19/11) στην εκπομπή «Γεια σου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy