Survivor All Star: «Πόσο στόκοι πια» – Σάλος με την συνομιλία που κυκλοφορεί ανάμεσα σε Δάντη και Ασημίνα

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Εδώ και μερικές ημέρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια υποτιθέμενη συνομιλία ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το “και καλά” κινητό που έπιασε στα χέρια της και είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το Survivor All Star.

Την εν λόγω συνομιλία τρολ, σχολίασε η εκπομπή Open Weekend, με την Ελένη Τσολάκη να ξεσπάει σε γέλια πριν την προβάλλουν στον αέρα του OPEN.

Η υποτιθέμενη συνομιλία Δάντη – Ασημίνας όσο ήτα μέσα στο Survivor All Star

Χ.Δ: «Μωρό, τι γίνεται; Τι χαϊβάνι είναι αυτός ο Μπάρτζης; Αν αυτός είναι All Star, εγώ είμαι ο Ατζούν.

Α.Χ: «Έλα δαντελένιε μου! Ότι και αν σου πως λίγο είναι. Μυρωδιάς μεγάλος. Υπάρχουν βέβαια και χειρότεροι. Βλέπω καπνούς από την αντίπαλι παραλία. Θα καούν μόνοι τους αυτοί.

Χ.Δ: Τι εννοείς;

Α.Χ: Καίγονται παιδί μου. Βρωμάει καμένο. Εκτός αν κάνουν μπάρμπεκιου τα λαμώγια και δεν μας κάλεσαν».

Χ.Δ: Τι μπάρμπεκιου καλό μου! Φωτιά θα πήραν σίγουρα. Με Βασάλο και Γκότση στο τιμ είναι ικανοί να πετάνε ξύλα να την σβήσουν.

Α.Χ: Εντάξει πόσο στόκοι πια.

Γιατί είναι εξαφανισμένες Δαλάκα και Χατζηανδρέου – Μεγάλη αναστάτωση στην παραγωγή

Από την ημέρα που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, λόγω της παραβίασης του κανόνα της επικοινωνίας, οι δυο κοπέλες είναι εξαφανισμένες από παντού.

Κανονικά μέχρι σήμερα θα πρέπει να είχαν παραχωρήσει τις πρώτες τους συνεντεύξεις στις εκπομπές του ΣΚΑΙ, γεγονός όμως που δεν έχει συμβεί, ενώ δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα και όπως φαίνεται θα αργήσουν και άλλο.

Μετά το σκάνδαλο στην παραγωγή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνο διέκοψαν οι παίκτες στην μέση του συμβούλιου του νησιού, αλλά χρειάστηκε να επικοινωνήσουν και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να τους καθοδηγήσει ως το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα.

Βέβαια, δεν έγινε μόνο αυτό! Λόγω της διακοπής του συμβουλίου, μέχρι να ανακαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί με στοιχεία, έχασαν πάνω από 24 ώρες γύρισμα με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν για να προλάβουν τα επεισόδια.

Όσον αφορά τώρα την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο όπου μένουν όλοι οι παίκτες κατά την αποχώρηση τους. Δεν τους έχουν δοθεί τα κινητά τους, ενώ ούτε έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες τους. Περιμένουν να πάει ο Ατζούν για να συζητήσουν τόσο για τα συμβόλαια του όσο και για το τι γραμμή θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy