Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]’

 

 

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου και από τότε η ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού άλλαξε ριζικά. Πλέον, οι δυο τους βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθηνά και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με το μικρό τους πιράνχας, όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον μπέμπη τους.

Μετά τα γέννα, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε δυναμικά στα social media και όλες αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τον νεογέννητο γιο της.

Το απόγευμα της Παρασκευής (3/2), η influencer ανέβασε ένα νέο βίντεο στο Instagram και αποκάλυψε πως η ίδια και ο αγαπημένος της έχουν βρει όνομα για το μωράκι τους, ωστόσο δεν το φωνάζουν ακόμα με αυτό.

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί πώς λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy